Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ægtefælle eller samlever flytter på plejehjem

Få inspiration til at komme videre i livet, når din ægtefælle eller samlever flytter på plejehjem.

Et tilbud til dig over 50 år, som har en ægtefælle eller samlever, der bor på plejehjem.

Deltag i kursus

Bor din ægtefælle eller samlever på plejehjem, eller er han eller hun på vej til det? Så har du mulighed for at deltage i et gratis kursus. Her kan du få inspiration til og viden om, hvordan du kan håndtere de forandringer, der sker i dit liv, når din ægtefælle eller samlever flytter på plejehjem. På kurset møder du andre, der står i samme situation. Vi kommer ind på de emner, som typisk opstår, når en ægtefælle eller samlever skal flytte på plejehjem eller er flyttet på plejehjem. Du vil få nye værktøjer og inspiration fra andre, som er i samme situation som dig. Samtidig vil du have mulighed for at danne nye netværk. Alle deltagere og kursuslederen har tavshedspligt.

Hvor og hvornår

Kurset består af seks mødegange og vi mødes én gang om ugen. Kalenderen her på siden viser hvornår der planlagt opstart af hold. Der er typisk 6-8 deltagere på kurset.

Transport til kurset

Du sørger selv for transport til og fra mødestedet. Er du senior, kan du købe rabatkort (seniorkort) til taxa og bus.

Sådan tilmelder du dig

Ring på 76 16 69 69 eller skriv til os, se informationerne i vores kontaktboks på siden.

Kursus opstart

September 2020

28MAN

April 2021

22TOR

Maj 2021

26ONS

Eksempel på kursusprogram

Vi tilbyder normalt seks kursusgange hvor de har forskellige temaer. Første gang er fx en velkommen. De næste kursusgange handler mere konkret om, sorg, håndtering af det. Svære beslutninger og hvad er sundhed for dig. I slutningen af forløbet kommer vi tættere på, meningsfuldhed og ny rolle og forventninger til fremtiden.