Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ægtefælle eller samlever flytter på plejehjem

Bor din ægtefælle eller samlever på plejehjem, eller er han eller hun på vej til det?  - Få inspiration til at komme videre i livet, når din ægtefælle eller samlever flytter på plejehjem. 

For dig der er over 50 år og har en ægtefælle eller samlever, der bor på plejehjem. Du skal bo i Esbjerg Kommune for at deltage. 

Hvad kan vi tilbyde: 

Inspiration til og viden om, hvordan du kan håndtere de forandringer, der sker i dit liv, når din ægtefælle eller samlever flytter på plejehjem. På kurset møder du andre, der står i samme situation. Vi kommer ind på de emner, som typisk opstår, når en ægtefælle eller samlever skal flytte på plejehjem eller er flyttet på plejehjem. Du vil få nye værktøjer og inspiration fra andre, som er i samme situation som dig. Samtidig vil du have mulighed for at danne nye netværk. Alle deltagere og kursuslederen har tavshedspligt. 

Sådan foregår det: 

Vi mødes en gang om ugen i seks uger af 2 timer pr. gang. Der er typisk 6 - 8 deltagere på kurset. Kursusopstart er efterår og forår. Kontakt os for mere information om næste kursusopstart.  

Transport til kurset: 

Du sørger selv for transport til og fra mødestedet. Er du senior, kan du købe rabatkort (seniorkort) til taxa og bus.