Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

En aften med fokus på dig som pårørende

Fanø, Esbjerg og Varde kommuner byder dig velkommen til en aften med fokus på dig som pårørende. 

Tirsdag den 12. september 2023 kl. 16:30 - 19:00 på Esbjerg Hovedbibliotek.

Fanø, Esbjerg og Varde kommuner byder velkommen til en aften hvor du bl.a. kan opleve Formanden for foreningen "Pårørende i Danmark" Marie Lenstrups oplæg om egne erfaringer og tanker fra 12 år som omsorgspårørende og høre erfaringer og oplevelser fra de mange i samme situation, som hun har mødt undervejs. 

Marie sætter ord på det, der belaster i livet som pårørende, både praktisk og følelsesmæssigt, og som vi deler på tværs af diagnoser og prognoser.

Deltagerne får et praktisk værktøj til at bedømme deres egen trivsel, og Marie giver derefter et overblik over mulighederne for at få hjælp og støtte fra det offentlige, fra den frivillige sektor og fra ens eget netværk. Men hendes vigtigste pointe er, at vi pårørende må erkende, at hvis vi ikke tager vores eget fysiske og psykiske helbred alvorligt, så kan vi ikke i længden blive ved at være stærke og sunde nok til at tage os af andre.

 

 

HVOR: Lokale Storm P på Esbjerg Hovedbibliotek.

HVORNÅR: Tirsdag den 12. september 2023 kl. 16:30 - 19:00

TILMELDING: Senest 1. september på tlf. 7616 6666 eller online via dette link til, en aften med fokus på dig som pårørende - oplys navn og mail. Alle er velkomne, men antallet af pladser er begrænset.