Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ansøg om at stemme i eget hjem

Hvis du er syg, eller på anden måde fysisk ikke er i stand til at forlade dit hjem, kan du ansøge om at brevstemme hjemmefra. Ansøgning om at brevstemme i hjemmet kan indgives fra 19. oktober 2021 til og med 4. november 2021 kl. 18.00.

Hvis din ansøgning bliver godkendt, vil to valgtilforordnede komme hjem til dig, så du kan afgive din brevstemme. De to tilforordnede kan også hjælpe dig med at stemme, hvis du har brug for det.

Ansøgning med elektronisk underskrift (NemID)

Udfyld ansøgningen på din PC, underskriv den med dit NemID og send den elektronisk til kommunen.

Hvis du ikke har NemID

Du skal udfylde ansøgningen på din computer, men du skal først vælge fanen "Manuelt login".
Underskriv ansøgningen ved hjælp af mus eller din finger (touch skærm) og send derefter ansøgningen elektronisk til Esbjerg Kommune.

Hvis du hverken har NemID eller computer

Du kan bestille blanketten i Borgerservicecentret på tlf. 76 16 10 89 eller 76 16 10 95.