Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Cykelvaneundersøgelse 2020

Hen over sommeren gennemfører vi en spørgeskemaundersøgelse af borgernes cykelvaner. Så fortæl gerne om dine cykelvaner og få mulighed for at deltage i konkurrencen om tre cykellygtesæt fra Blackburn til en værdi af 548 kr.

Cykelvaneundersøgelse 2020

Fortæl os, hvad du synes om at cykle i vores kommune. Hvor kan forholdene blive bedre og hvad der skal til for at få dig til at cykle mere?

Uanset om du er pedalentusiast eller tohjulsfornægter, så vil vi gerne vide mere om dine cykelvaner. Indtil den 9. august har du mulighed for svare på spørgeskemaundersøgelsen, som du finder via linket øverst på siden. Spørgeskemaet tager ca. 10 minutter at udfylde, og dine svar er med til at forme den kommende cykelplan, som skal fremme cyklismen i Esbjerg Kommune.

Konkurrence

Vi trækker lod om tre cykellygtesæt fra Blackburn til en værdi af 548 kr., hvis du giver os lov til at kontakte dig vedrørende præmien, når du udfylder spørgeskemaet. 

21.08.2020: Vinderne er udtrukket og har fået direkte besked. Tillykke til vinderne!

 

På cykel i Esbjerg Kommune

Cykelstiplan

Læs og giv input til revideringen af den gældende Cykelstiplan, som ligger til grund for undersøgelsen af cykelvanerne i kommunen.

Læs mere

Trafik & Mobilitetsplan

Læs om planerne om at forbedre vilkårene for de bløde trafikanter i Esbjerg

Læs mere her