Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Opsamling vedr. høring af oplæg til program

Oplæg til program for Områdefornyelse i Ribe var i høring fra d. 4. til d. 21. februar 2021.

Forord

Tak for alle de bemærkninger og spørgsmål vi har modtaget under høringen af oplæg til program for Områdefornyelse i Ribe.

De indkomne forslag og bemærkninger fremgår ikke nødvendigvis direkte, men indirekte af det endelige program. Det skyldes at programmet definerer den overordnede retning for områdefornyelsen. Senere i forløbet, når programmet er blevet vedtaget af Esbjerg Byråd, skal områdefornyelsens konkrete tiltag præciseres. Her inddrages bl.a. de bemærkninger vi har modtaget i høringsperioden, samt områdefornyelsens følgegruppe.

Nogle har allerede tilmeldt sig områdefornyelsens følgegruppe, som løbende bliver orienteret og hørt i processen. Hvis du gerne vil være med, men endnu ikke har tilmeldt dig, kan du skrive en mail til omf.ribe@esbjerg.dk. Skriv også gerne til samme mailadresse hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til områdefornyelsen.

Med venlig hilsen

Jan Ove Petersen og Mikkel Lux Larsen

Byplan, Esbjerg Kommune

Opsamling

Den videre proces

Politisk behandling af oplæg til program for områdefornyelse i Ribe, med endelig behandling i Esbjerg Byråd i maj 2021. Herefter skal programmet sendes til Bolig- og Planstyrelsen.

Forventet opstart af områdefornyelsen i juni 2021, med 5 år til at gennemføre programmet.