Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Pædagog/pædagogisk assistent til Bøge Allé 7, barselsvikariat

Specialcenter Rabu - Bøge Allé 7, Ribe, søger pædagog eller pædagogisk assistent i et barselsvikariat

Specialcenter Rabu - Bøge Allé 7, Ribe, søger pædagog eller pædagogisk assistent i et barselsvikariat 30 timer ugentlig, 1.  januar 2021.

På Bøge Allé 7 bor der p.t. 6 børn/unge mellem 10-17 år, med betydelige og varigt nedsatte fysiske og psykiske funktionsevner. Alle er mobile.

Målgruppen:
Der kan være tale om børn/unge med forskellige syndromer, udviklingshæmning, udviklingsmæssige forstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser grundet omsorgssvigt eller traumer, diagnoser som autisme spektrum forstyrrelser, herunder ADHD. Der er oftest tale om børn/unge med væsentlige adfærdsmæssige udfordringer og vanskeligheder.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde i et meget struktureret miljø, som børnene/de unge har brug for. Vi lægger vægt på, at du har en anerkendende tilgang og et positiv sind. Vi anvender Low Arousel tilgang for at minimere konflikter.

Du skal være meget tydelig som person og i din kommunikation, kunne sætte grænser og stille krav samtidig med, at du er nærværende og omsorgsfuld i din relation til børnene/de unge. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer.

Vi lægger vægt på, at:

  • du har kendskab til/erfaring med målgruppen.  
  • du kan arbejde både selvstændigt og i team, herunder følge fælles beslutninger.
  • du inddrager, samarbejder med, og støtter børnenes/de unges relationer med forældre og netværk
  • du har IT-flair, herunder kendskab til Bosted-systemet.
  • du kan formulere dig fagligt såvel mundtligt som skriftlig.
  • du har kørekort.
Du bliver en del af et velfungerende team, hvor arbejdsglæde og humor er vigtig for os. Vi tager udgangspunkt i vores kerneopgave og anvender Den Etiske Metode til refleksion. Vi har fortløbende rådgivning/supervision.   

Du arbejder i et team, hvor du tager ansvar for at opgaverne løses. Opgaverne spænder vidt fra den pædagogiske indsats, samarbejde med familie, skole og netværk, pleje & omsorgsopgaver til praktiske husopgaver, indkøb og varemodtagelse.

Du skal arbejde hver anden weekend, i blandede vagter, morgen, aften, samt helligdage. Pt. har vi rådighedsvagt på afdelingen, hvilket betyder, der er døgnvagter.

Der er evt. mulighed for at tiltræde som vikar tidligere.
 
Du kan læse mere på: www.specialcentret.esbjergkommune.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive aftalt efter principperne for Lokal Løndannelse.
 
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres, og børneattest vil blive indhentet
 
Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Yderligere information vedr. stillingen kan ske til tilbudsleder Sally Holm Jensen, tlf.:76 16 82 17, træffes bedst mellem kl. 8.00-9.00.
Spørgsmål kan også stilles via mail: saj35@esbjergkommune.dk.   
 
Ansøgningsfrist
23. oktober 2020
 
Der er ansættelsessamtaler tirsdag den 27. oktober 2020.
 
Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation. 
 
 

Fakta

Arbejdstid

Deltid (over 21 timer)

Ansættelsesvilkår

Vikariat

Ansøgningsfrist

23-10-2020 23:59

Tiltrædelse

1. januar 2021

Kontaktperson

Sally Holm Jensen
Telefon 76 16 82 17