Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Vi får måske brug for din hjælp

Vil du være med til at passe på de svageste, hvis vi får brug for ekstra hænder på grund af coronavirus?

Vi opretter et beredskab med studerende, uddannede, pensionister og efterlønnere, der har lyst til at blive en del af vikarkorpset. 

Vi opretter et beredskab - og alle bidrag tæller

Vi vil gerne sikre, at vi i Esbjerg Kommune bliver ved med at have nok medarbejdere i de vigtige funktioner i vores specialiserede dagtilbud og i vores botilbud. Derfor får vi måske også brug for dig. Du kan være en uvurderlig hjælp, også selv om du stadig er under uddannelse eller er gået er på pension.

Hvis der bliver brug for beredskabet for at lette presset for kommunens fastansatte medarbejdere, vil interesserede fra beredskabet få tilbudt midlertidig ansættelse i Esbjerg Kommune. 

Vi skal være klar, hvis behovet opstår

Vi ved endnu ikke, hvordan smittespredningen af coronavirus udvikler sig, men vi opretter vikarkorpset for at være klar, hvis behovet opstår.

Den vigtigste opgave bliver formentlig at lette presset for vores fastansatte medarbejdere. Arbejdsopgaverne kan bestå af:

  • Støtte- og omsorgsopgaver
  • Lettere praktiske opgaver
  • Aktiviteter af forskellig art sammen med børn, unge og voksne

Hvis du skriver dig på listen

Vi vil først kontakte dig, hvis vi får brug for din hjælp, og så kan du selvfølgelig få svar på alle dine eventuelle spørgsmål.

Hvis Esbjerg Kommune må kontakte dig, så udfyld denne formular.

Persondata
Læs hvordan vi behandler dine persondata her

Hjælp handicappede og socialt udsatte

Husk at tilmelde dig listen igen

I foråret favnede beredskabet både ældreområdet (hjemmeplejen) og handicappede og socialt udsatte. Denne gang forventer hjemmeplejen ikke at få behov for hjælp.

Vi vil gerne sikre, at alle på listen stadig har mulighed for at hjælpe. Derfor opretter vi en helt ny beredskabsliste. Så hvis du stadig gerne vil hjælpe, så udfyld venligst formularen igen.