Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Aktiviteten Pile Allé 6

Aktivitets- og Samværstilbuddene Pile Allé 6 er for dig med betydelig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, hvor dine ressourcer, handicap og problemstillinger kan variere meget.

Vi har her samlet et tilbud til dig, der har brug for få stimuli og meget genkendelige rammer, som kan lide at være udenfor i al slags vejr, eller til dig, der er kommet til det sted i dit liv, hvor tingene gerne må foregå lidt mere stille og roligt. Til dig, der er mobil eller bruger kørestol, til dig der kan lide at være kreativ eller kan lide musik, og til dig der bare gerne vil være fysisk aktiv, have det sjovt og hyggeligt sammen med dine kolleger/venner.

Aktivitets- og samværstilbuddet Pile Allé 6 dækker ikke kun nævnte adresse. Tilbuddet dækker yderligere to adresser i Ribe, på Kastanie Allé 12 og Farupvej 8A. 

Pile Allé 6 og Kastanie Allé 12 ligger på Ribelund området. Her kan du gå lange ture tæt ved Udviklingscenter Vests dyrehold og legeplads. Tilbuddet ligger tæt ved Ribe Banegård og med kort afstand til museer, kirker, indkøbssteder og gågaden. 
Farupvej 8a ligger i udkanten af Ribe, tæt ved skov og natur med gode vandremuligheder og åbne vider.

Vi har i alt 76 fuldtidspladser. Aktiviteten Pile Allé 6, Kastanie Allé 12 og Aktiviteten Farupvej 8A ligger alle i umiddelbar tilknytning til botilbud under Udviklingscenter Vest. 

Når du visiteres hertil, hedder det et §104 Aktivitets- og Samværstilbud, som bl.a. betyder at du får den støtte, guidning, vejledning og hjælp til det du har brug for. Hos os kan du opleve at få en meningsfuld, udviklende, lærende og tryg dag sammen med os.

Herunder kan du læse mere om de tre adresser.

Om tilbuddene

Pile Allé 6

Aktiviteten Pile Allé 6 er opdelt i mindre grupper, hvor du kan deltage i den gruppe, der passer bedst til dig.

Mere om Pile Allé 6

Kastanie Allé 12

Kan du indgå i en større gruppe, når der skal laves aktiviteter, er der mulighed for det ved Kastanie Allé 12. Her laver vi som udgangspunkt aktiviteterne i større grupper, men der er også mulighed for at trække sig.

Mere om Kastanie Allé 12

Farupvej 8A

Vil du gerne lære at indgå i sociale sammenhænge, kan vi arbejde med det på Farupvej 8A. Vi vil støtte dig i dit eget tempo, så du får en god oplevelse ud af at være social sammen med andre.

Mere om Farupvej 8A