Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Aktiviteten Energivej

Vi er et tilbud til dig, der er over 18 år og har sociale udfordringer og/eller nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Hvem kommer her?

Aktiviteten Energivej er et tilbud for voksne med psykosociale problemstillinger og voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Hvad sker der her?

Vi er et dagtilbud, der tilbyder forskellige aktiviteter, som kan udvikle og vedligeholde færdigheder samt give dig gode oplevelser.

Hos os kan du blandt andet arbejde med produktion eller deltage i bevægelsesaktiviteter, afslapning og lidt boldspil, som er med til at træne dine sanser og din motorik. Du har også mulighed for at arbejde med både computer og iPad.

Vi går ture, syr, spiller musik, maler i malebøger, har meget socialt samvær, ser film og kommer ud i naturen forskellige steder.

Du kommer også til at arbejde med praktiske opgaver i køkkenet, hvor vi bager, og hver uge tager vi en tur ud af huset.

Sådan har vi indrettet os

På Aktiviteten Energivej har vi indrettet os i et stort lokale med flere arbejdsstationer og nogle få franske vægge, som afgrænser vores tv- og afslapningsområde. Vi har et computerrum og et fælleskøkken, som vi deler med andre dagtilbud i huset. Vi lægger stor vægt på vores arbejdsstationer, hvor vi producerer til forskellige firmaer.

Sådan kan du være med

Vil du gerne arbejde på Aktiviteten Lillebæltsvej, skal du først visiteres til vores tilbud.

Læs hvordan du visiteres til vores tilbud.

Kunstskolen Arcus - en del af Aktiviteten Energivej

Kunstskolen Arcus er en kunstskole for dig, der har særlige behov, og som godt kan lide at male og tegne, lære nye teknikker og brænder for kunsthistorie.