Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bostedet Trinbrættet

Trinbrættet er et bosted for dobbeltramte unge. Her kan du få støtte, hvis du har psykosociale funktionsnedsættelser og har haft et misbrug.

På Bostedet Trinbrættet er vores målgruppe yngre borgere, der er dobbeltramt, fordi de både har psykosociale funktionsnedsættelser og et tidligere misbrug. Både mænd og kvinder er velkomne. 

Vores mål er at skabe en forudsigelig hverdag med overskuelige rammer. På den måde kan vores beboere få mulighed for at overvinde personlige problemer og uhensigtsmæssige handlemønstre. Vi arbejder med forskellige mestringsstrategier, og alle skal have de bedste forudsætninger for at samarbejde med andre og komme videre i livet.

Vores to afdelinger

Trinbrættets ene afdeling består af lejligheder, der ligger placeret midt i dejlige fællesarealer, hvor der er plads til forskellige aktiviteter. Der er både et- og toværelses lejligheder. Fire af lejlighederne har eget køkken og toilet/bad. Der er fælles vaskerum og et stort, moderne fælleskøkken i forbindelse med fællesområdet. 

I den anden afdeling er der fire boliger, hvoraf to af lejlighederne har eget bad. Der er to værelser med udgang til en lille terrasse. De fire beboere deler et fælleskøkken. 

Der er mulighed for at bruge et mindre fitnesslokale, der ligger på området. Der er også en stor udendørs atriumgård og et cykelskur. 

Alle værelser/lejligheder har mulighed for tv-tilslutning, og der er Wi-Fi på fællesområderne.

Området

Bygningen er fritliggende, og vi har er omgivet af  2½ hektar, hvor der er får, geder og heste.

Der er ca. 1,5 km til Bramming centrum, og vi har gode indkøbsmuligheder. Der er ca. 2 km til banegården, der har forbindelser til Kolding, Esbjerg og Ribe.

Vores adresse er Grønningen 2A + B, 6740 Bramming. 

 

Har du brug for et ophold eller anden støtte?

Start hos Kontakten

Hvis du har brug for støtte, så henvend dig til Kontakten. De hjælper dig med at finde det tilbud, der passer bedst til dig.