Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bostedet Ewalds Allé

På Bostedet Ewalds Allé kan du komme på et midlertidigt ophold, hvis du har psykosociale funktionsnedsættelser og har brug for støtte. 

På Bostedet Ewalds Allé tilbyder vi socialpædagogisk støtte efter Servicelovens § 105. Støtten tilrettelægges ud fra en individuel handleplan, som borgeren laver sammen med sagsbehandler og samarbejdspartner.

Du kan kontakte personalet på bostedet alle ugens dage fra kl. 08.00-22.00. Efter kl. 22.00 kan du kontakte nattevagten i Center for Socialpsykiatri på telefonnummer 76 16 49 94.

Boligerne

Bostedet er placeret i Esbjerg centrum i en beboelsesejendom, hvor vi råder over10 af lejlighederne. Desuden er der en fælleslejlighed.

Det er to-værelses lejligheder med adgang til kælderrum og vaskekælder. Alle lejligheder udlejes med egen lejekontrakt ved DAB. 

I tilknytning til Ewalds Alle 62, råder Esbjerg Kommune over 14 lejligheder, som er udenfor tilbuddet, og hvor der ydes socialpædagogisk støtte efter Servicelovens § 85.

Har du brug for et ophold eller anden støtte?

Start hos Kontakten

Hvis du har brug for støtte, så henvend dig til Kontakten. De hjælper dig med at finde det tilbud, der passer bedst til dig.