Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Strandby

I hjertet af Esbjerg bymidte med masser af liv og glæde. 

Plejehjemmet har to etager med plejeboliger. Til alle boliger hører en dejlig lille altan, der er til stor glæde for beboerne i sommertiden, hvor de varme aftener ofte nydes her. Til centret hører også en dejlig gårdhave med borde, stole og udendørs træningsbane. Gårdhaven bliver brugt til sommeraktiviteter.

Boligerne

Boligerne er på 24 m2 og består af et opholds/soverum med udgang til terrasse/altan. Boligerne har eget badeværelse. Derudover er der et mindre gang areal, med et te- køkken og skabsplads.

Hver afdeling har en stor dagligstue og et køkken hvor mange af beboerne samles omkring måltiderne og nyder det sociale samvær med hinanden.

Der er i alt 70 boliger der er fordelt på 3 afdelinger. Afdeling 1 ligger i stueetagen og afdeling 2 og 3 der ligger på 1. sal. Afdeling 1 og 2 er demensafsnit og afdeling 3 er et somatisk afsnit.

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige