Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Hedelund

Hedelund er et stort, moderne, hyggeligt og aktivt plejecenter, der er åbent for alle pensionister og efterlønsmodtagere i Jerne/Kvaglund-området. 

Hedelund er et stort, moderne, hyggeligt og aktivt plejecenter, der er åbent for alle pensionister og efterlønsmodtagere i Jerne/Kvaglund-området. 

Alle vores 136 boliger har adgang til et stort grønt område, hvor der bl.a. er petanquebane og sansehave. Inden døre har vi flere fælles aktivitetsområder, f.eks. dagcenter, cafeteria og festsal.

Boligerne

Områdecenter Hedelund er det største plejehjem i Esbjerg Kommune. 
Vi har 138 boliger fordelt på 86 etværelses boliger med fælles køkken og opholdsrum, og 48 lejligheder. Boligerne på salene er ca. 25 kvm. og indeholder entre, badeværelse og stue med udgang til overdækket altan. Der er tilhørende fællesarealer, som også kan benyttes hvis man har gæster.

2. - 3. sal er for demente borgere som er 48 af boligerne hvor 2 er til aflastning. 
 

Haven - Højen og Vangen

Lejlighederne er 60 kvm. De indeholder køkken, stue, soveværelse og badeværelse. 
Der er en lille terrasse til hver lejlighed. Lejlighederne betragtes som egen bolig, og man skal derfor selv medbringe alt, som hvis man skulle flytte i eget hus.

Pårørende

Det kan være svært at være pårørende til et menneske, der skal forlade sit hjem gennem mange år. Som pårørende er man ofte, ligesom den nye beboer, bekymret for, hvad der skal ske, når man flytter på et plejehjem.

Praktisk på plejehjemmet

Se huskelisten med de ting, vi anbefaler, du tager med, når du flytter på plejehjem. Få også overblik over de faste udgifter, og alt det praktiske både før og efter, du er flyttet ind.

Læs mere om det praktiske når du skal på plejehjem

Mad på plejehjem

Hvis du bor på plejehjem, kan du købe maden gennem os, så du får det serveret på dit plejehjem.

Læs mere om maden på plejehjem

Brugerråd og frivillige

Vi værdsætter alle frivillige indsatser og gør meget for, at alle oplever værdi ved at bidrage i hverdagen på vores plejehjem.

Læs mere om brugerråd og frivillige