Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Skab din egen unikke autocamperoplevelse i Ribe

Vi søger en ambitiøs og visionær lejer til at opbygge og drive en autocamperrasteplads i Nordens ældste by, Ribe.

Her får du mulighed for at skabe noget helt nyt fra bunden og sætte dit helt eget præg på en nyskabende autocamperrasteplads. 

Klik på kortet, så kan du zoome og klikke på mere info

Ideel placering

Placeringen er helt unik og ideel til en autocamperrasteplads i gåafstand fra Ribes brostensbelagte gader. Beliggende midt i en stærk turistdestination, vil din autocamperrasteplads på 6.000 m2 være det ideelle udgangspunkt for de mange rejsende, der ønsker at opleve Ribes mange seværdigheder og smukke omgivelser.

Pladsen vil også være et oplagt sted for autocamperentusiaster, der ønsker at udforske Nationalpark Vadehavet, som er udnævnt til UNESCO verdensarv.

Sæt dit eget præg på autocamperrastepladsen

Som lejer vil du have stor indflydelse på opbygningen og udviklingen af autocamperrastepladsen. Du vil have mulighed for at indrette pladsen, etablere grønne områder og designe faciliteterne helt efter dine egne visioner og skabe en unik oplevelse for besøgende. Vi tror på, at en lejer med ambitiøse planer kan skabe en autocamperrasteplads i særklasse.

Så hvis du har visionerne koblet med en passion for autocampere og turisme, så tøv ikke med at komme med et tilbud på at etablere og drive en autocamperrasteplads, der er værdig for Ribe.

Vi glæder os til at modtage dit tilbud indeholdende dine idéer og visioner for autocamperrastepladsen i Danmarks ældste by.

Du kan læse mere om autocamperrastepladsen og afgive tilbud på udbudsportalen Ethics senest d. 5. januar 2024 kl. 12.00.