Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Udvid dine rekrutteringsmuligheder

Vores mål er at gøre det nemmere og hurtigere at matche virksomheder og ledige, og at gøre indsatsen over for den enkelte bedre og mere målrettet.

Jobcenter Esbjergs virksomhedsservice er med til at skabe et mere gnidningsfrit møde mellem borgerne og virksomhederne på arbejdsmarkedet. 

Anvend virksomhedshotlinen når du skal bruge ny arbejdskraft. Vi hjælper altid med at finde dem der bedst matcher virksomhedens behov, og kan sende de relevante CV’er til jer. Herefter kan du invitere en eller flere relevante kandidater til samtale. Vi tilbyder at finde relevante kandidater til en lang række jobs og på stort set alle uddannelsesniveauer og har viden om arbejdsmarkedet og om jobsituationen i lokalområdet. 

jobcentrets hjemmeside er det muligt at læse mere om de enkelte ledighedsgrupper

Udvid dine muligheder for at finde nye medarbejdere: 

Indenfor virksomhedsservice åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os!

Du finder også information om rekruttering på disse hjemmesider:

Faktaark til virksomheder

Her kan du hente faktaarkene som én samlet PDF eller hver for sig.

Faktaark

Jobnet for arbejdsgivere

Jobnet for Arbejdsgivere hjælper dig med at finde din næste medarbejder. Her kan du oprette jobannoncer, få hjælp til rekruttering og søge i CV-banken.

JOBAG

Rekruttering til Energi og offshore-sektoren

Energiteam Esbjerg Kommunes facebook side

Besøg os på Facebook

Udenlandsk arbejdskraft

Leder din virksomhed efter kvalificeret arbejdskraft? På WorkInDenmarks hjemmeside er det muligt at finde information om rekruttering af udenlandsk arbejdskraft til din virksomhed

Work In Denmark

Vil du hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet

Rekruttering

Ledige, der har være arbejdsløse længe eller måske har andre problemer end blot arbejdsløshed, har stor fordel af en indsats der indeholder et forløb på en virksomhed.

Det samme gør sig gældende for unge mennesker, der har brug for at komme væk fra offentlig forsørgelse og videre i uddannelse eller job.  

Ønsker din virksomhed at tage et socialt ansvar er der mulighed for dette. Ved at indgå et samarbejde med Jobcenter Esbjerg kan du hjælpe med at bringe disse grupper af ledige tættere på arbejdsmarkedet. Det kan være ved at tilbyde en virksomhedspraktik eller være mentor for en eller flere ledige. 

Læs mere om virksomhedsrettede tilbud som eksempelvis virksomhedspraktik her