Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Jobcenter Esbjergs Virksomhedsservice

Mangler I en ny medarbejder, så kan vi hjælpe din virksomhed med at finde de rette kandidater.

Vi kan udsøge CV'er blandt de ledige ud fra hvilke kompetencer og kvalifikationer som stillingen kræver. 

  • Vi har et tæt samarbejde med nabokommunerne og kan derfor søge bredt geografisk - I kan derfor nøjes med én indgang til jobcentrene. 
  • Vi kan være behjælpelige med at udforme og indrykke jobannoncer på jobnet.dk
  • Ønsker I som arbejdsgiver at være anonyme, kan virksomhedsservice modtage ansøgninger på jeres vegne og efter aftalte kriterier, sortere i de ansøgere der sendes til jer.

Få besøg af en virksomhedskonsulent

Få besøg af en virksomhedskonsulent

Vi har mere end 40 gratis tilbud til virksomheder.
Hvor mange af dem kender du?

Vi har virksomhedskonsulenter som gerne vil besøge jer, og fortælle mere om Jobcenter Esbjergs forskellige afdelinger og tilbud.

Virksomhedsservice hjælper din virksomhed med at finde kvalificeret arbejdskraft. Den seneste tilfredshedsmåling fra 2018 om hvordan virksomhederne oplever samarbejdet med Jobcentret viser, at 88,3 procent af virksomhederne har været enten meget tilfredse eller tilfredse med samarbejdet. Jobcentret bestræber sig på at blive endnu bedre. Derfor sidder virksomhedskonsulenterne klar ved virksomhedshotlinen til at hjælpe din virksomhed og yde professionel service. 

Kontakt virksomhedsservice - se kontaktboksen til højre

Rekruttering af medarbejdere

På denne side kan du finde information om rekrutteringsmuligheder

Videre til rekrutteringssiden

Vil din virksomhed være social ansvarlig?

Det er til gavn for både den enkelte medarbejder, for virksomheden og for vores samfund som helhed, at virksomheder giver flere mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet.

Social ansvarlig virksomhed

Tilskudsordninger til virksomheder

På denne side findes et overblik over tilskudsordninger til virksomheder

Tilskudsordninger

InnoBooster

Der er brug for flere virksomheder, der vokser og udvikler sig, så der skabes vækst og nye arbejdspladser. Med InnoBooster kan Innovationsfonden investere op til 5 mio. kr. til udgifter, der kan hjælpe med at gøre din virksomheds ideer til virkelighed.

InnoBooster

Syddanmarks EU-kontor

Det Syddanske Bruxelles-kontor eller South Denmark European Office hjælper og assisterer syddanske virksomheder, vidensinstitutioner samt kommunale forvaltninger, med at finde projektpartnere med tilsvarende interesse på tværs af andre lande.

Læs mere her

Energimetropol Esbjerg

Esbjerg er Danmarks energihovedstad, og i hele Esbjerg Kommune udnyttes de enorme vækstmuligheder inden for energi, og der investeres løbende i veje, jernbane, erhvervsarealer og uddannelse.

Læs mere her