Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Spildevandsplan

Spildevandsplanen giver en samlet oversigt over den nuværende og planlagte spildevandshåndtering i kommunen.

Du kan læse Spildevandsplanen her, og hvis du er interesseret i vedtagne tillæg til spildevandsplanen, er du velkommen til at kontakte os. 

Spildevandsplanens kort findes i en digital version i Planinfo.dk. Her kan du se om din ejendom ligger i et område der er tilsluttet DIN Forsynings kloaksystem og om der er planlagt ændringer i kloakeringsformen for området.
Du kan søge din adresse frem - vælg derefter i menuen til venstre ”Spildevandsplan vedtaget” og aktiver ”Kloakopland/kloaktype vedtaget” – aktiver infoknappen (i) øverst i menulinjen og klik på din grund på kortet. I infoboksen der popper op, kan du se områdets kloakeringsform og eventuelle oplysninger om fremtidige ændringer.

I spildevandsplanen er der stillet krav til blandt andet befæstelsesgrader og nedsivning. Som et hjælpeværkstøj til overholdelse af disse krav er der udarbejdet et notat til vurdering af befæstelsesgrader og nedsivningsmuligheder. Nedenfor kan du se notatet og beregningseksempler på overholdelse af befæstelsesgrader.

Vurdering af befæstelsesgrad og nedsivningsmuligheder