Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

På mountainbike

Vil har otte mountainbikespor eller -baner. Vil du gerne vide hvor, og vil du gerne køre på mountainbike på sporene eller banerne så læs mere herunder. 

På mountainbike

Marbæk mountainbikeområde
Mountainbikesporet er et let ca. 3 km lang single track, som er tænkt som et supplement til en mountainbiketur rundt på stierne i Marbæk Plantage.

Vibæk
Ca. 3,5 km mountainbike spor gennem skoven ved Vibæk Grusgrav.  

Guldager Mølledam
2,9 km mountainbike spor, der byder på korte, men stejle op- og nedkørsler samt flade strækninger med kringlede sving. Vis særligt hensyn til andre skovgæster, hvor banen passerer grusstien.

Gørding Mountainbikebane
1 km mountainbike bane, der byder på forskellige forhindringer. Den er anlagt med forhindringer af forskellig sværhedsgrad, så både øvede og uøvede i alle aldre kan få glæde af den.

Bramming
6,2 km mountainbike spor, der forløber i skov og på eng.  

Tjæreborg Trail
Ca. 7 km mountainbike spor fordelt på 3 sværhedsgrader (blå, rød og sort) samt madpakkehus og grill. 

Sædding
Teknikbane og bålhytte forventes færdig 30. maj 2017. Bakke- og skovsporene forventes færdige henholdsvis 30.august og 30. november 2017. 

Mågehøj 
Her planlægges et nyt mountainbikespor.

Mange af sporene er etableret i samarbejde med og på initiativ fra lokale kræfter, som også står for vedligeholdelsen af sporene. Bak op om indsatsen ved at passe på området og rydde op efter dig selv, når du har benyttet faciliteterne. Så gi' den gas, men vis hensyn og pas på dig selv og alle andre, når du færdes på sporene.