Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Sønderho Lejrskole og Feriekoloni

Sønderho Lejrskole og Feriekoloni ligger i skønne omgivelser tæt på Vadehavet ved Fanøs sydøstlige spids. Fra april til oktober er det muligt at booke stedet til blandt andet lærer-, elev- og forældrekonferencer, endagseskursioner, kortere lejrskoleophold, kurser og møder og meget andet. Dog ikke i sommerferien fra midten af juni til starten af august, hvor stedet summer af liv og glade kolonibørn.

Sønderho Lejrskole og Feriekoloni

Lejrskole i Sønderho

Uden for kolonisæsonen er det muligt at booke Sønderho Lejrskole og Feriekoloni til skoleklasser og andre grupper af børn og unge fra Esbjerg Kommune.

Der er mange muligheder for at udforske den gamle skipperby Sønderho eller tage ud for at opleve Vadehavet.

I Sønderho Lejrskole og Feriekoloni er det oplagt at benytte de mange undervisningsforløb fra mitvadehav.dk i forbindelse med besøg. Man kan leje hovedfløjen, der har plads til 40 børn, og østfløjen med 16 sovepladser. Herudover er der fire shelters.

Sommerferiekoloni i Sønderho

Sønderho Feriekoloni ligger ved Fanøs sydspids i den idylliske by Sønderho.

Selv om feriekolonien er blevet sat i stand, har de gamle bygningerne bevaret deres store charme. Der er opholdsrum og firemands værelser med adgang til bad og toilet.

Feriekolonien ligger på en stor naturgrund med mulighed for mange spændende aktiviteter. På Sønderho Feriekoloni skal vi holde ferie, have det sjovt, hygge os og deltage i mange forskellig aktiviteter som fx boldspil, lejrliv, badeture, gåture og meget, meget mere. 

Der er plads til 40 elever på hvert hold á 12 dages varighed. Der er tre hold hver sommer.

Aldersgruppen er 0. - 3. kl.

Husk ulykkesforsikringen hvis uheldet er ude:
Som forælder er du ansvarlig for dit barn, og det betyder, at hvis du ikke har tegnet ulykkesforsikring for dit barn, har du ansvaret for at erstatte eventuelle omkostninger, hvis uheldet skulle være ude.