Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Dagplejen

Dagplejen er pasning for børn under 3 år. Børnene passes hjemme hos en dagplejer sammen med en lille gruppe andre børn. Børn, der går i dagpleje, får fuld forplejning som en del af forældrebetalingen.

 I Esbjerg Kommune er der ca. 350 kommunale dagplejere.

I dagplejen passes dit barn i dagplejerens private hjem, hvor der er op til fire dagplejebørn. Desuden kan der jævnligt komme et gæstebarn.

Mange sætter pris på, at man hos en dagplejer oplever et hjemligt miljø og at den samme voksne passer en lille gruppe børn. 

Dagplejeren er ansat og aflønnet af kommunen, der også sørger for at føre tilsyn. Alle dagplejere er tilknyttet en dagplejepædagog, og mange vælger jævnligt at tage børnene med på tur for at mødes med andre dagplejere i lokale legestuegrupper.

Flere informationer
Dagplejens egen hjemmeside
Du er også altid velkommen til at ringe til dagplejekontoret på 76 16 22 00.

Sådan skriver du dit barn op til pasning

Ofte stillede spørgsmål

Tjek om du er berettiget til tilskud

Find ud af om du selv skal gøre noget

Nogle tilskud fratrækkes automatisk, men andre skal du selv søge. Få svar på, om du kan få økonomisk tilskud og find ud af, om du selv skal huske at søge, eller om du får tilskuddet automatisk.

Søskendetilskud fratrækkes automatisk
Tilskuddet trækkes fra din betaling, så du betaler du for den dyreste plads, og derefter får 50% rabat på de resterende pladser.